Yin yoga in Friesland

Yoga lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Je hoeft al helemaal niet flexibel of lenig te zijn om aan yoga te doen! Ik ben Anne van der Vaart en ik neem je graag mee in de wereld van yoga en meer. Ben je benieuwd hoe yoga mijn leven heeft veranderd en hoe het jouw leven kan veranderen? Kom een fijne proefles volgen! Met het mooie weer in aantocht worden er weer buitenlessen georganiseerd ( coronaproof 🙂 )
Yin yoga in Friesland

Online yogales

Vanwege het coronavirus bied ik jullie de mogelijkheid aan om online yogalessen te volgen. Elke week staat er een nieuwe les online waarvoor je je kan aanmelden. Je ontvangt dan een linkje naar de video zodra de nieuwe les online staat. Zo kun je thuis toch een fijne en ontspannen yin yogales volgen. Momenteel is iedereen zijn leven even anders en wellicht hectisch of stressvol . Belangrijk is het daarom om gezond te blijven zowel geestelijk als fysiek. Yin yoga kan je hierbij helpen en de ondersteuning bieden die je nodig hebt.
Lees meer
yin yoga friesland

PROEFLES

Wil je graag kennismaken met Yin Yoga om te zien of het wat voor je is? Boek dan 3 proeflessen voor € 23. Geheel vrijblijvend kun je komen proeven of yoga bij jou past. Als je wilt, kun je na afloop een lessenkaart afnemen.
BOEK JOUW PROEFLESSEN
yin yoga friesland

LESSENREEKS

Je kunt je hieronder aanmelden voor de lessenreeks yoga bij Yn Balâns Yoga. Bij Yn Balâns Yoga ben je ook van harte welkom op de mat wanneer je je niet ingeschreven hebt voor de gehele reeks, mits er een mat vrij is.
INSCHRIJVEN
WORKSHOPS EN MEER

WORKSHOPS EN MEER

Yn Balâns Yoga organiseert regelmatig leuke voor workshops, yogasessies bij zonsondergang, ouder & kind yoga en yoga retreats! Klik op onderstaande button voor een overzicht van de geplande yoga activiteiten
BEKIJK AANBOD

LESTIJDEN

 • Maandag
  09.30 - 10.45 uur
 • Maandag
  10.45 - 12.00 uur
 • Maandag
  19.00 - 20.15 uur
 • Maandag
  20.15 - 21.30 uur
 • Woensdag
  19.00 - 20.15 uur
 • Woensdag
  20.15 - 21.30 uur
 • Vrijdag
  09.30 - 10.45 uur