yin yoga in drachten
Yoga Retreat 2020
LEES HIERONDER ALLE INFORMATIE

27 tot 29 maart Yoga retreat in Friesland

Op de prachtige locatie Meerzigt in Eastermar in Friesland organiseer ik van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart 2020 een heerlijk, ontspannen yoga weekend. Met een gezellige groep van maximaal 10 tot 12 personen ga je genieten van fijne yogasessies, heerlijk en gezond eten en leuke leerzame workshops. Lees hieronder meer over het programma.

Meld je je voor 1 januari 2020 aan? Dan betaal je € 349 in plaats van € 369.

De locatie

De Yoga retreat vind plaats op de prachtige locatie Meerzigt in Eastermar in Friesland.  Tijdens dit yoga weekend deel je een kamer met 1 persoon.
Ontbijt, lunch en het diner zit bij de prijs van het yoga weekend inbegrepen. Ook zijn er de hele dag lekkere sapjes en thee te verkrijgen. Alcoholische drankjes zoals wijn zitten niet bij de prijs inbegrepen maar kan je zelf aan de bar bestellen.

Programma

Afhankelijk van het weer, is het programma van het yoga weekend als volgt.
  • 26 maart

    Vrijdag is iedere yogi vanaf 17.00 uur welkom voor het yoga weekend. We starten met een heerlijk en gezond diner. Heb je dieetwensen, moet ik rekening houden met bepaalde allergieën? Geef dit gerust door bij je inschrijving. Tijdens het diner kan iedereen met elkaar kennismaken. In de avond gaan we lekker de yogamat op voor een ontspannen yogasessie.

  • 27 maart

    Zaterdag staan er meerdere leuke activiteiten op het programma. In de ochtend starten we een yogasessie, ook staat deze dag in het teken van het creëren en behouden van een gezonde lifestyle. Je krijgt handige en bruikbare tips die je vervolgens in je dagelijkse leven kunt toepassen. Na de lunch volgen we een workshop ‘Maak je eigen scrub’. Hierna kun je genieten van een lekkere kruidenthee die je zelf mag maken met verse kruiden uit de kuidentuin van Meerzigt Eastermar. Voorafgaand aan het diner staat er nog een yogasessie op de planning. Om 21.00 uur sluiten we de dag af in een heerlijk warme hottub!

  • 28 maart

    Zondag volgen we de workshop ‘Zelfmassage’. Je leert hierbij technieken waarmee je jezelf een ontspannen massage kunt geven. In de middag sluiten we het yoga weekend af met een fijne meditatiesessie.

Aanmelden